25 sept. 2015

Laboratorul de Informatică al Școlii Gimnaziale nr 17, inaugurat cu sprijinul Webhelp România

     Webhelp România continuă campania de donații de calculatoare, din această toamnă, la Școala Gimnazială nr 17 din Galați. Grupul francez Webhelp, care are un sediu și în Galați, a donat pentru laboratorul de informatică al școlii 25 de calculatoare.
 
       Evenimentul de lansare al laboratorului de informatică a avut loc la ora 12.00, în prezența Inspectorului Scolar General, prof. Mioara Enache, Directorului General al Școlii Gimnaziale nr. 17, Anca Barbu, și a reprezentanților Webhelp România Olesea Duman, Director site Webhelp Galați, și Iulia Becheanu, Responsabil de Comunicare Webhelp România.
 
      Webhelp România donează, în fiecare toamnă, calculatoare pentru instituții de învățământ din orașele în care grupul este prezent. Este pentru prima oară când o astfel de donație ajunge într-o școala generală.
Recent, Webhelp România a mai donat alte 30 de calculatoare și pentru Colegiul Național «Alexandru Ioan Cuza », din Galați, iar anul trecut a donat calculatoare către Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești.  Valoarea calculatoarelor donate depășește 9000 de euro.
 
      « Cunoștințele de operare PC sunt esențiale în zilele noastre. Noi, cei de la Webhelp, susținem educația și ne implicăm în mod constant în viața comunităților în care ne desfășurăm activitatea. De data aceasta, am utilat laboratorul de informatică al Școlii Gimnaziale nr. 17 și al liceului Alexandru Ioan Cuza. În anii anteriori am sprijinit instituții de învățământ din Ploiești și București. Pentru Webhelp, aceasta este o investiție în viitor, un viitor în care copiii dispun de mijloacele materiale pentru o educație solidă », a precizat Olesea Duman, Director site Webhelp Galați.
 
      Webhelp, primul recrutor din România în rândul francofonilor specializat în relații clienți, are peste 1.800 de angajați, în cele patru sedii ale sale din București, Ploiești și Galați. Echipa Webhelp România din Galați are peste 350 de angajați, iar recrutările continuă până la finalul anului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu