11 oct. 2013

Alegeri consiliul elevilor la nivel de scoala


            În data de 10/10/2013 la Sala de sport au avut loc alegerile pentru Consiliul Elevilor la nivel de şcoală. Toţi elevii au votat la urna cine să devină preşedintele Consiliului Elevilor în şcoala lor dragă.
              La finele alegerilor s-au desemnat caştigătorii:
1. Tudor Alexandra ( VIII B) - Preşedinte;
2. Hamza Diana ( VII A) - Vicepreşedinte;
3. Scutaru Ioana (VI A) - Secretar.








Săptămâna Porţilor Deschise 7-11 octombrie 2013

            În perioada 7-11 octombrie 2013 unitatea şcolară a desfăşurat în cadrul Săptămânii porţilor deschise diferite activităţi educative, dar şi distractive pentru a marca aceasta săptămâna cu tradiţie în Şcoala Gimnazială nr. 17 atît pentru elevii şi cadrele didactice , cât şi pentru oaspeţii şcolii: Gradiniţa Motanul Încălţat, Grădiniţa Codruţa, dar şi părinţi, bunici.









           Acest eveniment a fost marcat şi în ziarul local VIAŢA LIBERĂ cu un articol dedicat şcolii, mulţumind pe această cale doamnei Roxana Artene Penciu.

Simulare incendiu la Şcoala Gimnazială Nr. 17 Galaţi

             În data de 10/10/2013 în  unitatea şcolară s-a desfăşurat o simulare de incediu în care a fost implicat tot personalul Şcolii Gimnaziale nr. 17 Galaţi. De la mic la mare conform normelor s-a evacuat şcoala la îndrumarea doamnei administrator Isac Luminita şi doamnei director adj. Decianu Cristina.