5 dec. 2013

Proiectul comunitar ”Memorie Solidaritate Pace”



Proiectul comunitar ”Memorie Solidaritate Pace”

            Vineri, 15 noiembrie 2013  cu ocazia împlinirii a 95 de ani de la Armistiţiul din 1918 a avut loc ce-a de-a  13-a editie a proiectului comunitar ”Memorie  Solidaritate Pace”,
realizat in parteneriat traditional cu Ambasada Frantei in Romania, cu Ministerul Apararii Nationale, cu Prefectura, Consiliul Judetului, Primaria, Muzeul de istorie ,
 Inspectoratul Scolar Galati.   La activitati au participat  Excelenta Sa, Dl. Philippe GUSTIN, Ambasador al Frantei, Domnul Colonel Jean – Mark Lavallee- Atasatul Misiunii Militare Franceze si o delegatie de la Ambasada Frantei in Romania.
Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 17 ”Nichita Stănescu”, Galaţi au participat cu mare drag la această activitate comemorându-şi eroii căzuţi pe câmpul de luptă. Astfel, aceştia au depus coroană de flori la Careul Militar Francez din Cimitirul Eternitatea Galaţi, apoi au participat la festivitatea de celebrare a prieteniei româno-franceze din trecut, prezent şi viitor.

Articol realizat de,
Prof. Afloroae Aurelia
Prof. Baltă Gabriela















UPDATE  În urma sesizării din data de 24.11.2014 din partea doamnei Mărioara Popa- Preşedinte la Fundaţia IKON şi  pentru a păstra o bună colaborare în continuare cu Fundaţia IKON , adăugăm la acest articol elaborat de către doamnele profesor Afloroae Aurelia şi profesor Baltă Gabriela următoarele aspecte:
- Fundaţia IKON  este iniţiator şi organizator din anul 2000 al proiectului comunitar ,, Memorie Solidaritate Pace,, la care au participat elevii si profesorii unităţii noastre şcolare şi îi mulţumim pe această cale pentru colaborare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu