14 mar. 2013

Saptamana Olandei

              In perioada 11-15 Martie 2013 unitatea scolara are placerea sa participe la proiectul educational " Saptamana Olandei" .
             Ca o prima prezentare putem mentiona ca am avut placerea sa acceptam invitatia de participare la acest proiect amplu , invitatie trimisa de Asociatia pentru Managementul Artelor, impreuna cu Ambasada Regatului Tarilor de Jos in Romania si o serie de companii olandeze prezente in Galati. 
                Proiectul educational non-formal face parte din programul national “Lumea in Scoala Ta”.
                “Lumea in Scoala Ta” se desfasoara incepand cu anul 2011 la nivel national, pana in acest moment implicand tarile Portugalia, Olanda si Elvetia, in scurt timp urmand sa se alature Austria si Danemarca. In Galati proiectul s-a desfasurat pana acum in urmatoarele scoli: 3, 9, 13, 20, 25, 28, 29, 43, CN C. Negri, fie cu Portugalia, fie cu Olanda, fie cu ambele, iar in aceasta saptamana au fost invitate scolile  2, 7, 10, 11, 12, 17, 22, CNVA.
                Festivitatea de deschidere a " Saptamanii Olandei" a avut loc luni, 11.03.2013, ora 10:00, in sala de conferinte a Complexului Muzeal de Stiitele Naturii Galati.
                  Proiectul consta in participarea elevilor si profesorilor unitatii scolare pe mai multe etape: in primul rand amplasarea Ambasadei Olandei, intr-o locatie din unitatea scolara dedicata acestui proiect in care au participat toate clasele I-IV cu lucrari artistice, in al doilea rand sunt desemnati 8 elevi din clasele V-VIII pentru a participa la Cupa Campionilor Olandei, iar in data de 15.03.2013 va avea loc concursul de eseuri si desemnarea castigatorilor dintre scolile participante.
                In aceasta saptamana elevii au oportunitatea de a invata lucruri noi despre Olanda, de a comunica cu ceilalti elevi din unitatile scolare participante , de a simti spiritul competitiv si satisfactia reusitei .              
                  Imagini de la acest proiect puteti gasi pe www.facebook.com/lumeainscoalata




















( sursa: email scoala )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu