31 oct. 2012

Happy Halloween :) !!!

         Unitatea scolara astazi este "bantuita" de spiritul acestei sarbatori internationale- HALLOWEEN: elevi costumati ce desfasoara activitati specifice : sculptare in dovleci, confectionare de obiecte din hartie, materiale textile, lucru manual.
         Si totul nu se termina aici, :) Sambata 03.11.2012 va fi Party Halloween la Sala de sport din incinta Scolii Gimnaziale nr. 3 Galati, intrare cu taxa.












 Tot in aceasta perioada s-a desfasurat activitatea :


                                             "SA FIM RECUNOSCATORI"

 Catedra de limba engleza a organizat aceasta activitate cuprinzand cateva momente :
1. Concurs intre clasele a-IV-a si intre cls a-VIII-a cu tema : “Supravietuirii intr-o tara noua” ; ( prof.Tomoila Doina ,Decianu Cristina, Bodescu Raluca ,colaborator Negrici Mariana.);
2. Balul Curcanilor-cls a III- a A; (prof.Tomoila D.,prof.Dobrescu F. );
3.Dansul natiunilor -cls. a III-a A; (prof.Grigore S);
4.Sceneta pelerinilor - a VI -a B;(prof Bodescu Raluca);
5.Concurs de abilitati-confectionarea unui curcan- a V- a B;( prof.Bodescu Raluca)   

Printre colaboratori s-au numarat: Prof. inv. primar Enache D.,Marin A,clubul Creafam-inv.Stefan,bunici si parinti cls.aIII -a A cu MULTUMIRI SPECIALE.
















Stiati ca: - s-a infiintat si...

„Trick-or-Treat for UNICEF”

UNICEF-ul are și el un cuvânt de spus în toată mișcarea Trick-or-Treat. În America de Nord, „Trick-or-Treat for UNICEF” a devenit o tradiție în perioada de Halloween. „Mișcarea” a început ca un eveniment local în anul 1950 într-o suburbie din orașul Philadelphia și s-a extins pe plan național până în 1952. În America este bine cunoscută „micuța cutie portocalie”. Pentru o perioadă de timp, cutiile se distribuiau în școli și astfel copiii care mergeau la „colindat” strângeau bani, împreună cu tradiționalele dulciuri, de la cei care voiau să doneze. UNICEF a dat drumul și la un trick-or-treat online, însoțit și de un bal mascat, tot virtual. Endorserul campaniei a fost Heidi Klum împreună cu familia ei.?