17 ian. 2012

Lansare Scoala Discovery              In data de 16.01.2012 s-a lansat in Romania Scoala Discovery. Informatie deja mediatizata in mass media , Scoala Discovery este un parteneriat intre Discovery Channel si Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului dedicat elevilor doritori de inedit, educatie si studiu suplimentar.


         

Lansam acest anunt in interesul elevilor si profesorilor din unitatea noastra scolara si pentru cei doritori. 
" Scoala Discovery este un proiect realizat de Discovery Networks, compania care detine posturile Discovery Channel, Animal Planet sau Discovery Science, in colaborare cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului din Romania.

Ceea ce ne propunem prin aceasta initiativa este sa aducem lumea Discovery in sala de clasa, stimuland curiozitatea fireasca a elevilor fata de stiinta, dar si sa integram resursele audio-video si new media in procesul de educatie.
Discovery Channel a stiut intotdeauna sa prezinte lumea din jurul nostru intr-un mod captivant, asadar vrem sa ne folosim de acest avantaj pentru a creste interesul elevilor fata de materiile stiintifice studiate in scoala." ( Sursa: scoala discovery.ro)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu