10 oct. 2011

SAPTAMANA PORTILOR DESCHISE


           
        In aceasta saptamana unitatea noastra scolara isi deschide portile pentru parinti, bunici si toti cei interesati. Aveti parte de diferite activitati cultural educative si distractive speciale pentru toti elevii si vizitatorii nostri. Va asteptam!


 


Programarea activitatilor din cadrul proiectului"Primii pasi spre scoala":




  • 11.10.2011- Vizitatori - Gradinita nr. 51 "Motanul incaltat" 
 


  • 12.10.2011- Vizitatori- Gradinita nr. 41 " Codruta"- ( Galerie):








  • 13.10.2011- Vizitatori Gradinita nr 43" Step by Step" (Galerie):

6 oct. 2011

LA MULTI ANI! cadrelor didactice

           Ziua de 5 octombrie o sarbatorim ca ZIUA MONDIALA A EDUCATIEI!


           Definita de Nelson Mandela ca cea mai puternica arma capabila sa schimbe lumea, educatia este omagiata miercuri, prin Ziua ei Mondiala.
           La 5 octombrie 1966, cu ocazia Conferintei Interguvernamentale speciale tinute la Paris, cu participarea OIM si UNESCO, a fost adoptata Recomandarea privind statutul cadrului didactic. Aceasta a devenit unul dintre cele mai importante instrumente internationale menite sa aduca imbunatatiri profesiei de dascal.

           De atunci, s-a hotarat ca data de 5 octombrie sa fie dedicata cadrelor didactice, pentru a li se da reputatia pe care o merita, pentru a sensibiliza intreaga lume, tinandu-se cont de rolul esential pe care-l joaca dascalii, in formarea de noi si noi generatii.

          In unitatea noastra scolara s-au organizat activitati cu elevii si cadrele didactice intr-o atmosfera specifica la fiecare clasa.