9 mai 2011

Activitate "Apa este viata!

        In data de 18.03.2011 a avut loc, in cadrul Parteneriatului Educational " Iubiti natura, preacurata! " intre Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Galati si unitatea noastra scolara, o activitate cu numele "Apa este viata! finalizandu-se cu premii pentru cei mici.
       Parteneriatul educational incheiat intre Scoala nr.17 "Nichita Stanescu" si ARPM Galati- reprezentant d-na director ex. Carmen Sandu are ca scop realizarea unor actiuni in domeniul educatiei pentru mediu si pentru dezvoltare durabila , a cunoasterii si protejarii biodiversitatii, a cunoasterii prevederilor legale privind protectia mediului. Ca initiatori de proiect se regasesc d-nele Inst. Mihaela Ciolacu si Inv. Jenica Stefan  si colaboratori de proiect: prof.inv.primar Mariana Negrici si inst. Doina Enache, toate cadre didactice ale unitatii scolare ( clasele a IV-a A, a II-a A si a I-a A). Perioada de desfasurare este anul scolar 2010-2011.
       Intr-un ambient placut, in incinta unei sali de clasa Step by Step a avut loc una din activitatile prevazute ca actiuni in cadrul parteneriatului. S-au desfasurat prezentari pps,  activitati practice si prezentarea de catre elevi a materialelor finalizate, acordarea de cadouri constand in carticele tematice si diplome. Persoanele participante au fost: d-na Director Patru Damiana, Inv. Ciolacu Mihaela si inv. Stefan Jenica, inv. Condrache Alina si prof.inv.primar Mariana Negrici, d-na dir ex. Carmen Sandu.


    Un comentariu: