26 mar. 2011

Sustineti Ora Pamantului stingand lumina pentru 60 de minute



            La initiativa WWF, organizatia care coordoneaza campania in intreaga lume, in 2009 Romania s-a alaturat initiativei Earth Hour. Pe 28 martie, intre 20:30 si 21:30, doua milioane de romani au stins luminile in casele lor, conform datelor furnizate de Dispeceratul Energetic National. 15 orase au sustinut si au promovat campania, in calitate de Orase Oficiale Earth Hour.

           Cladiri cufundate in intuneric, spectacole la lumina lumanarii, observatii de corpuri ceresti sau concerte unplugged- in felul acesta au ales orasele din Romania sa celebreze Ora Pamantului in 2009.
In 2010, Romania s-a angajat mai mult decat oricand in campania globala, dovada fiind zecile de evenimente organizate in tara, numarul impresionant de cladiri care au stins luminile si miile de sustinatori de pe platformele sociale.

          37 de orase au participat in mod oficial si, in toate colturile tarii, mai multe evenimente simultane au reunit oameni si comunitati care au inteles mesajul campaniei si au dorit sa se alature sutelor de milioane de sustinatori Earth Hour din intreaga lume. Ca si in 2009, WWF, alaturi de Zoli Toth, ambasadorul Earth Hour in Romania, a invitat bucurestenii sa sarbatoreasca Ora Pamantului in cadrul unui eveniment care nu a implicat folosirea surselor de curent. Evenimentul a fost onorat de prezenta Presedintei Camerei Deputatilor, doamna Roberta Anastase, care la 20:30 fix a stins luminile cladirii Parlamentului, alaturi de Luminita Tanasie, Directorul WWF in Romania.
Campaniile Earth Hour derulate in Romania au primit doua distinctii in cadrul competitiei PR Award: Golden Award for Excellence la categoria ONG, pentru campania din 2009 si Silver Award for Excellence la categoria Buget-/Creativitate+, pentru campania din 2010.

         In 2011 va rugam sa va alturati si sa pastram traditia. Sambata, 26 Martie, intre orele 20:30 si 21:30 STINGE-TI LUMINILE pentru 60 de MINUTE!


Da click aici pentru a juca un mic joculet distractiv -> CLICK AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu