11 mar. 2011

Activitate Bio-Europa (CED-CJG)

        In data de 10 Martie 2011 a avut loc in incinta unitatii scolare o activitate organizata de catre Centrul Europe Direct in cadrul Campaniei de informare " BIO- EUROPA".
        Campania desfasurata sub deviza " Bogatia Europei sta in diversitatea sa" a fost organizata de catre C.E.D in cadrul Consiliului Judetean Galati si a avut ca scop cresterea gradului de responsabilitate fata de necesitatea si importanta protejarii speciilor de plante si animale pe cale de disparitie din Uniunea Europeana precum si a habitatelor in care acestea se dezvolta.
          Aceasta interesanta activitate s-a desfasurat in incinta clasei Step by Step a IV-a A participand atat elevii acestei clase cat si elevii clasei a IV-a C impreuna cu doamnele invatatoare: Stefan Jenica, Ciolacu Mihaela, Fuica Silvia si doamna director Patru Damiana. 
           Au fost prezentari pps , un concurs si la sfarsit cadouri pentru cei mici spre fericirea lor si promisiunea celor de la CED de a reveni cu noi activitati si concursuri interesante, educative si distractive.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu