1 dec. 2010

Festivitate de premiere plina de emotii pentru scoala noastra

           

           Luni, 29.11.2010, incepand cu orele 14:00 a avut loc Festivitatea de premiere a tuturor copiilor participanti la olimpiade si concursuri internationale la Palatul National al Copiilor.
           Am fost mandri pentru o zi cand un elev al scolii noastre a fost premiat la acest mare eveniment- Codreanu Narcisa, eleva a promotiei 2010, actualmente boboc la CNVA Galati. Diploma a reprezentat Locul III la Olimpiada de limba, comunicare si literarura romana.
           La eveniment Narcisa Codreanu a fost insotita si sustinuta moral de catre doamna director Patru Damiana si de profesorul indrumator Barbu Anca.
           Premierea a fost facuta de catre :
- Ministrul invatamantului  Daniel Petru Funeriu;
- Secretar de Stat Iulia Adriana Oana Badea;
- Director General Liliana Preoteasa.

Premiantii din Galati:

- CODREANU NARCISA - Loc III la Olimpiada Internationala de Limba, Comunicare si Literatura Romana - fosta eleva a Scolii Gimnaziale nr.17 " Nichita Stanescu" Galati, clasa a VIII a in anul scolar 2009-2010, actualmente eleva la CNVA Galati. Profesor indrumator Barbu Anca.

- RACOREANU MIHAI - Medalia de Argint la Olimpiada de Stiinte a Uniunii Europene - elev in clasa a X a ( 2009-2010) la CNVA Galati. Profesor indrumator Vasiliu Mihai.

- DRUTA GIANINA - Locul I la Olimpiada internationala de Limba Comunicare si Literatura Romana - eleva in clasa a XI a (2009-2010) la Liceul teoretic "Spiru Haret" Tecuci. Profesor indrumator Ciobanuc Marcela

~ Unitatea noastra scolara a fost premiata cu Diploma de excelenta pentru rezultatele deosebite la olimpiadele si concursurile internationale , desfasurate in anul scolar 2009-2010.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu